na cca 3 väčšie hamburgery
Mäso nasolíme, okoreníme, poriadne premiešame a necháme prejsť. (minimálne hodinu až dve)
Potrebujeme dve panvice a hamburgery robíme po jednom.
Na jednej panvici si robíme mäso - tenšiu placku opečieme z oboch strán tak, aby bola dobre prepečená..
Na druhej panvici úplne na tenko osmažíme niekoľko kusov slaninky tak aby bola tenká, chrumkavá a pustila masť.
Žemle rozkrojíme na polovicu a vždy vnútornú stranu pritlačíme rukou do panvice, kde sa smažila slaninka tak, aby nám žemla vysala masť zo slaninky, bola teplá, chrumkavá a zvnútra opečená.
A potom to už ide rýchlo, natrieme spodnú časť žemle majonézou, naukladáme cibuľu, na kolečká pokrájanú rajčinu, položíme mäso, syr, slaninku, dressing, šalát, prikryjeme a okamžite podávame.
Dobrú chuť.