Na piškótové cesto:
Na zbytok:
..jeden z koláčov "čo chladnička dala", ovocie a farbu želatíny dávam podľa chuti (na tomto je kupovaná červená) robila som ho už aj s kiwi, banánmi, jahodami, malinami, ale i moruše, jablká, ríbezle, ananás, či mandarinky...recept je na jednu guľatú tortovú formu
Celé vajcia s cukrom vyšľaháme mixérom, primiešame preosiatu múku, prášok do pečiva a nalejeme do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy.
Pečieme pri teplote maximálne 180 stupňov, kým cesto nie je zlatisté. (cca 10 - 15 minút). Pokiaľ možno neotvárame zbytočne dvierka trúby, piškótové cesto je hotové vtedy, aj do neho pichneme špajlu a vytiahneme ju čistú.
Cesto necháme vychladnúť, jemne potrieme džemom a naukladáme naň ovocie.
Podľa návodu uvaríme 2 sáčky želatiny, necháme ju vychladnúť kým nezačne hustnúť a zalejeme ňou koláč posypaný ovocím.
Dáme do chladu, aby želatina dostatočne stuhla - až vtedy otvoríme tortovú formu a môžeme podávať.
Dobrú chuť :-)